15 Ekim 2014 Çarşamba

Yasin Börü




IŞİD' li teröristler Kobani' ye saldırıyor. Oradan kaçan binlerce mazluma Türkiye kucak açıyor. Ama içimizdeki zürriyetsizler -ki biz onlara PKK ve yandaşları diyoruz- aldıkları emir doğrultusunda tasmaları da gevşetildiğinden ortalığı yakıp yıkıyorlar. Oyun içinde oyun, onun içinde de farklı bir oyun olduğu besbelli olan bir garabetle sırtlan sürüsü gibi saldırıyorlar. Yakıp yıkmalar, taş atmalar, içinde kadınların ve çocukların olduğu araçlara, binalara molotof kokteyli atıp yakmaya çalışmalar, yağmalamalar ve bu arada etek giyip ortalarda salınmalar vs. Ölen onca insan. 

Olayları az çok bilirsiniz izahata gerek yok.




Ama bu ölümler içerisinde birisi/birileri var ki PKK' lı zürriyetsizlerin ne kadar vahşi olduklarını gözler önüne serdi. Anahtar kelimelerimiz Yasin Börü. Bu hengame içinde Yasin Börü ismini haberlerde, sosyal medyada veya gazetelerde kaç kez duydunuz ? Duymadıysanız anlatayım.

Yasin Börü :

16 yaşındaydı.  Kobani eylemleri sırasında elindeki kurban etlerini fakirlere dağıtmak üzere yola çıkmıştı. Fakat o sırada vandallık yapan PKK' lı zürriyetsizler tarafından IŞİDci denilerek önce silahla vuruldu, ardından boğazı kesilmeye çalışıldı yetmedi defalarca bıçaklandı. Yetmedi. Bir apartmanın 3. katından aşağı atıldı. Yetmedi. Üzerinden araba ile geçildi. Yetmedi. Kafasını taşla ezildi. Ailesi bile çocuklarının naaşını zor teşhis etti.


Düşünebiliyor musunuz bu vahşeti ? Düşünebiliyor musunuz bu insanlık dışılığı ?

Peki zamanında ortalığı ayağa kaldıran, sosyal medya da insanlık diye yırtınan, birilerine katil diye bağıran o twitter fedaileri, köşe kapmaca oynayan kalemşörler şimdi neden o kadar bağırmazlar, ortalığı ayağa kaldırmazlar ? Bunu da düşündünüz mü? Tamam ortalığı ayağa kaldırmanızı da istemiyorum ama azıcık konuşun be ! Buna sebep olanlara iki çift laf edin.

Yaptığınız nedir ? Ölümlerden ölüm mü beğeniyorsunuz ? Yoksa bu ölüm çıkarlarınıza veya ideolojilerinize mi uygun değil ? Yazık size !!!



Kalın sağlıcakla.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Türkçe yazım kurallarına uygun olduğu için;hakaret içermediği için teşekkürler

Add to Technorati Favorites